Jahodové knedlíky bez cukru a mouky
Lehké, nadýchané a přitom bez mouky a cukru – tyto jahodové knedlíky jsou důkazem, že i zdravé mlsání může být radost. S jemným tvarohovým těstem a šťavnatým ovocem uvnitř potěší každého, kdo hledá zdravou alternativu letní klasiky.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové knedlíky bez cukru a mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rPB6
Moje poznámka
Jahodové knedlíky bez cukru a mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rPB6
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 15 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 49 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Suroviny:
jahody,
tvaroh,
mouka mandlová,
moučka kokosová,
vejce,
sůl,
tvaroh na strouhání,
máslo,
Komentáře (6)
Díky za koment
Ráno kopnu do vrtule a snad na xantan někde natrefím
Mám totiž na knedlíky patrně ty nejvhodnější švestky zahrada.online/viewtopic.php?t=283
Předně:
V SUROVINÁCH podle předvoleného množství surovin vše naskakuje jak má
***
Možná proto (ale moc tomu nevěřím), že jsem nepoužil xantan se mi nezadařilo a knedlíky se rozvařily...
Těsto mělo chuť jako když se z kyšky převaří tvaroh
Pro mančaft jsem posléze do těsta přidal mouku