Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 360 kJ / 86 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,10 g |
| Tuky | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Namísto vína můžeme použít citrónovou šťávu. Krok 3: Na talíři posypeme petrželkou.
Podáváme s bílým pečivem nebo suchou topinkou.
Zveřejněno 7. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Moje poznámka
Žampiony na francouzský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMYm
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 23 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 9 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 11 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 12 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 12 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Suroviny:
žampióny,
máslo,
víno bílé,
pepř,
sůl,
šťáva citronová,
nať petrželová
Komentáře (4)