Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 717 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 8,41 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 231 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánev dáme kousek másla a necháme rozpustit. V hrnku rozšleháme vajíčko, osolíme a opepříme, přilijeme mléko a opět lehce rozšleháme.
Krok 2: Na rozpálenou pánev nalijeme vajíčka, přiložíme na ně šunku, sýr a plátek toustoveho chleba, lehce opečeme, přeložíme a opět z každé strany lehce opečeme.
Krok 3: Hotový toust dáme na talíř a posypeme ho nasekanou pažitkou.
Zveřejněno 19. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toust v omeletě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DppA
Moje poznámka
Toust v omeletě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DppA
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 7 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 8 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 8 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 8 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 9 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 10 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 10 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 10 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 10 hodinami
Suroviny:
vejce,
mléko,
chléb toustový,
salám šunkový,
sýr,
sůl,
pepř
Komentáře (6)