Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 038 kJ / 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 21,31 g |
| Vláknina | 5,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 9,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme marinádu a necháme v ní maso, které vidličkou nebo hrotem nože napícháme, aby se marináda dostala dovnitř, přes noc marinovat v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na silnější proužky a na grilovací pánvi jemně orestujeme.
Krok 3: Přidáme maso s marinádou a z každé strany cca 2 minuty grilujeme.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Podáváme s pečenými brambůrky.
Zveřejněno 2. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Moje poznámka
Grilovaný rumpsteak v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6DQg
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 43 minutami
Sýrové placky
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 14 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 26 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 5 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 5 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
česnek sušený,
kečup ostrý,
omáčka sojová sladká,
paprika,
sůl,
pepř
Komentáře (1)