Smažený květák bez vaření
Oblíbený smažený květák v trojobalu není nutné vždy předvařovat, můžeme zkusit tuto jednodušší a rychlejší variantu. Syrový květák nakrájíme na plátky, ty pak obalujeme a smažíme. Plátky se prosmaží rovnoměrně, lépe než když smažíme růžičky vcelku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,12 g |
Tuky | 20,10 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 2,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený květák bez vaření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Qll
Moje poznámka
Smažený květák bez vaření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Qll
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 4 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 4 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 20 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 20 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 22 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo 15. 6. 2025 11:05
Ražniči v zapékací misce
Valis 15. 6. 2025 10:50
Suroviny:
květák,
vejce,
strouhanka,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
tuk na smažení
Komentáře (8)