Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený květák bez vaření

Oblíbený smažený květák v trojobalu není nutné vždy předvařovat, můžeme zkusit tuto jednodušší a rychlejší variantu. Syrový květák nakrájíme na plátky, ty pak obalujeme a smažíme. Plátky se prosmaží rovnoměrně, lépe než když smažíme růžičky vcelku.

Hodnocení receptu je 5,0 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

27. 7. 2022 17:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 174 kJ / 281 kcal
Bílkoviny22,12 g
Tuky20,10 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy2,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Měla jsem zbytek sezamu, tak jsem ho přidala do strouhanky, ale nemusí tam být. Tyhle plátky se na rozdíl od růžiček velice dobře smaží, stejnoměrně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

19. 2. 2023 16:03

satelit: Děkuji:-K:-K:-K

satelit

19. 2. 2023 15:08

To je skvělý nápad Miko!

janatka janatka

31. 8. 2022 13:32

Už před několika lety jsem zkusila květák obalit bez předváření. Také to šlo a jinak to už nepřipravuji. I celé růžičky květáku se dají takto připravit a je to skvělé.:-)

Oskerova Julia

31. 7. 2022 11:25

<3<3<3

Gabina

29. 7. 2022 11:33

skvělý nápad

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 7. 2022 07:36

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, vejce, strouhanka, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Smažený květák bez vaření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Qll