Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoudenní kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLXG
Moje poznámka
Dvoudenní kvásek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLXG
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 16 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 16 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 16 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 hodinami
Tématické fráze:
kvásek,
kde sehnat kvásek,
kvásek recept,
rychlý kvásek,
recept na kvásek,
kde sehnat kvásek na chleba,
kupovaný kvásek,
rychly kvasek na chleba,
jak živit kvásek,
živení kvásku,
priprava kvasku na kyselo,
jak udělat kvásek,
večerní chleba recept,
večerní chléb recept,
pravý kvásek,
večerní chléb recept,
recept na pravý kvásek,
jak sehnat kvásek,
recept kvásek,
kvasek priprava
Suroviny:
mouka žitná,
chléb,
voda,
droždí
Komentáře (32)
A pokud jí utíká ze sklenky žitný, stačí ho víc zahustit, bude pomalejší.
A to, že do kvásku nesmí kov, si nemyslím. Míchám ho příborovým nožem, nabírám lžící a jednou jsem tu lžíci v kvásku zapomněla přes noc....a kvásku se nic nestalo. Nejlíp se mu opravdu daří ve skle nebo porcelánu, kamenině...myslím, že je to proto, že se její povrch dá nejlépe, nejdokonaleji vyčistit
www.toprecepty.cz/recept/9709-kvasek/