Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní hruškový cheesecake

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Tanicka Tanicka

Náročný

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 90 min

100 min (10 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Předehřejeme troubu na 200 °C.

Hrušky nakrájíme, dáme do hrnce s vodou a dusíme do měkka. Krok 2: V mixéru zpracujeme rýžovou mouku, kakao, vodu dle potřeby a trochu ořechového másla na krustu, kterou dáme na dno dortové formy. Necháme péct asi 30 minut. Krok 3: Mezitím ze zbylých surovin připravíme krém. Na korpus poté dáme dušené hrušky a krém, promícháme a pečeme asi hodinu a půl do zlatova. Na talíři zdobíme máslem @nutspreadcz Pekan & kešu.

TIP: Cheesecake - jak udělat pečený i nepečený luxusní dezert

Zveřejněno 26. 9. 2022

Poznámka autorky Tanicka

Vynikající a lehký dort bez lepku, který si díky šťavnaté chuti hrušek zamiluje opravdu každý :)

www.nutspread.cz/bezlepkovy-hruskovy-cheesecake.html

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní hruškový cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRnR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Podzimní hruškový cheesecake

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxRnR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hruška, mouka rýžová, kakao, cukr kokosový, cukr vanilkový, vejce, máslo

Přidat fotografie receptu