Skvělý chléb z domácí pekárny
Příprava zdravého domácího chleba není při použití domácí pekárny žádná věda. Chléb je provoněný anýzem, česnekem a bylinným octem a obsahuje lněná semínka. Společně s tvarohovou pomazánkou vytvoří plnohodnotnou snídani či svačinu nejen do práce.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 604 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
Tuky | 44,77 g |
Vláknina | 40,75 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,36 g |
Sacharidy | 382,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve dáme do pekárny všechny tekuté suroviny. Poté mouky a nakonec všechno ostatní.
Krok 2: Zapneme pekárnu na program - celozrnný, váha - 1000 g a stupeň propečení kůrky - střední.
Krok 3: Po upečení čerstvý chléb přesuneme na mřížku a necháme vychladnout.
Zveřejněno 27. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skvělý chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDoN
Moje poznámka
Skvělý chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDoN
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 11 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej olivový,
olej sezamový,
ocet,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hladká,
mouka celozrnná žitná,
kmín drcený,
anýz,
semínka lněná,
česnek sušený,
droždí čerstvé
Komentáře (7)