Tatarský biftek
Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na topince pomazané česnekem.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,27 g |
| Tuky | 16,35 g |
| Vláknina | 2,71 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,63 g |
| Sacharidy | 9,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDA8
Moje poznámka
Tatarský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDA8
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 14 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 3 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 5 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 12 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 12 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 12 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
svíčková hovězí,
cibule červená,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
hořčice dijonská,
kečup ostrý,
žloutek
Komentáře (16)
"Každý jen tu svou má za jedinou"