Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 796 kJ / 4 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,28 g |
| Tuky | 205,15 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,79 g |
| Sodík | 482 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 523,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oříškový srnčí hřbet s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G577
Moje poznámka
Oříškový srnčí hřbet s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G577
Nejnovější recepty
Strouhané řezy
Přidáno před 43 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
Přidáno před 2 hodinami
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bulgur s kapustičkami a kořenovou zeleninou
Glapet před 30 minutami
Kuře na zelí
[email protected] před 48 minutami
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 1 hodinou
Zdravé cottage lívance
janatka před 1 hodinou
Žitný chléb
janatka před 1 hodinou
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 1 hodinou
Pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 1 hodinou
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Tématické fráze:
srnčí hřbet z bílků,
srnci hrbet,
čokoládový srnčí hřbet,
srnčí hřbet recepty,
srnčí hřbet čokoládový,
srnčí hřbet recept,
srnčí hřbet moučník,
čokoládovo banánový hřbet,
testo srnci hrbet,
srnčí hřbet s ořechy,
jednoduchy srnci hrbet,
moucnik srnci hrbet,
vanilkovy srnci hřbet,
těsto do srnčího hřbetu,
oriskove testo,
polovicni forma srnčí hřbet,
čokoládový srnčí hřbet s ořechy,
recept na testo na hrbet,
čokoládovo oříškovy moučník,
vanilkový hřbet
Suroviny:
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
čokoláda,
ořechy mleté,
cukr vanilkový,
kypřící prášek,
mouka polohrubá,
šlehačka,
bílek
Komentáře (3)