Chleba z remosky
Jak jednou ochutnáte domácí chleba, hned si ho zamilujete. Tento chléb v remosce nejen kyne, ale následně se i peče. Nedrobí se, má křupavou kůrku a vydrží měkký celý týden. Pokud nemáte remosku, můžete péct i v troubě.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Moje poznámka
Chleba z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR53x
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 9 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 minutami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 29 minutami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 29 minutami
Výborný makovec
Jan Nemec před 29 minutami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 31 minutami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 35 minutami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Mon17 před 1 hodinou
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 1 hodinou
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vločky ovesné,
kvas žitný,
brambory,
sůl,
kmín celý,
voda,
droždí,
cukr,
voda,
mouka hladká
Komentáře (1)