Pečené karbanátky z květáku
Květáková sezona je prakticky celoroční. Jeho užití v kuchyni je pestré a zpravidla jednoduché na přípravu. Takové jsou i tyto květákové karbanátky pečené v troubě. S bramborovou kaší a salátkem budou skvělým obědem.
Suroviny pro 11 kusů
11kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 351 kJ / 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,25 g |
| Tuky | 40,24 g |
| Vláknina | 1,87 g |
| Cholesterol | 292 mg |
| Sodík | 152 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 32,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené karbanátky z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/821pm
Moje poznámka
Pečené karbanátky z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/821pm
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 27 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 31 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
mléko,
rohlík celozrnný,
vejce,
mouka hladká,
škrob,
květ muškátový,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená uzená,
bylinky,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (5)