Mrkváčky s jablečnými povidly
Chcete vložit dětem do ruky něco o malinko zdravějšího, ale přesto sladkého a chutného? Zkuste zdravější variantu křehkých taštiček - mrkváčky. Mrkev přidá vláčnost a barvu. Špalda benefity zdravějšího mlsání.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Mrkváčky s jablečnými povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR26J
Moje poznámka
					
				
Mrkváčky s jablečnými povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR26J
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 8 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							máslo, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							mouka celozrnná, 
						
						
							mouka špaldová hrubá, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							sůl, 
						
						
							povidla švestková
						
					
	
			
	
	
Komentáře (3)