Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Za pomoci šunkovaru si můžete připravit výtečnou dušenou krkovici, která bude krásně šťavnatá, provoněná jalovcem, pepřem a rozmarýnem. Trpělivost při časově náročnější přípravě se vyplatí a domácí šunku si tak budete moct plně vychutnat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,90 g |
| Tuky | 114,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 528 mg |
| Sodík | 11,60 g |
| Sůl | 21,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Moje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 3 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 8 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 8 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 8 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 9 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 9 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 9 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 9 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
voda,
jalovčinky,
koření nové koření,
pepř,
rozmarýn,
rychlosůl,
sůl
Komentáře (6)
Inspiroval mě pavelk se svou dušenou krkovičkou,kterou jsem už podle jeho rcp dělala
Maruško,podle popisu to vypadá složitě,ale je to velice jednoduché.Není tady žádné krájení ani mletí jako např.u šunky. Jen se do kusu masa napíchá lák a za 3 dny se to strčí do šunkovaru