Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Za pomoci šunkovaru si můžete připravit výtečnou dušenou krkovici, která bude krásně šťavnatá, provoněná jalovcem, pepřem a rozmarýnem. Trpělivost při časově náročnější přípravě se vyplatí a domácí šunku si tak budete moct plně vychutnat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 971 kJ / 1 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,90 g |
| Tuky | 114,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 528 mg |
| Sodík | 11,60 g |
| Sůl | 21,10 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Moje poznámka
Vepřová krkovice dušená v šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwkE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
voda,
jalovčinky,
koření nové koření,
pepř,
rozmarýn,
rychlosůl,
sůl
Komentáře (6)
Inspiroval mě pavelk se svou dušenou krkovičkou,kterou jsem už podle jeho rcp dělala
Maruško,podle popisu to vypadá složitě,ale je to velice jednoduché.Není tady žádné krájení ani mletí jako např.u šunky. Jen se do kusu masa napíchá lák a za 3 dny se to strčí do šunkovaru