Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra s bylinkami a rukolou

Kuřecí játra mají jemnou chuť a proto osloví i ty, kteří vnitřnostem běžně neholdují. Minutkové jídlo s rukolou, provoněné tymiánem a šalvějí, bude nejlépe chutnat s jasmínovou rýží.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

29. 1. 2024 17:55

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 657 kJ / 874 kcal
Bílkoviny91,32 g
Tuky26,30 g
Vláknina12,16 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 391 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy49,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerstvé bylinky lze samozřejmě nahradit sušenými. Víno použít nemusíte, ale dodá pokrmu vůni a jemnou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 1. 2024 09:32

:-)<3:yes::yes: moc se mi líbí recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, šalvěj, tymián, římský kmín mletý, sůl, pepř bílý mletý, pepř čtyř barev, olej olivový, cibule červená, česnek, mouka hladká, rukola, víno bílé suché, voda, cibulka

TopRecepty.cz

Kuřecí játra s bylinkami a rukolou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADMEO