Hovězí kostky na víně
Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v červeném víně a druhý den je pomalu dusíme. Pokrm tak získá opravdu silnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,87 g |
| Tuky | 178,10 g |
| Vláknina | 20,54 g |
| Cholesterol | 886 mg |
| Sodík | 831 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 131,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ3A
Moje poznámka
Hovězí kostky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ3A
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 25 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 38 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 42 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 46 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 2 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 2 hodinami
Suroviny:
bobkový list,
víno červené,
kůra pomerančová,
cibule,
pepř černý,
mrkev,
mouka polohrubá,
hovězí zadní,
máslo,
protlak rajčatový,
houby,
petrželka zelená,
celer řapíkatý,
bylinky sušené,
bujón hovězí,
olej olivový
Komentáře (1)