Fenyklová pomazánka s Lučinou
Fenykl, jehož chuť připomíná aromatický anýz, má v kuchyni různá využití. Pokud se nechcete pouštět do žádného složitého pokrmu, vsaďte na snadnou pomazánku z pečeného fenyklu a Lučiny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,54 g |
| Tuky | 92,53 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 248 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 7,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fenyklová pomazánka s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Qkx
Moje poznámka
Fenyklová pomazánka s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Qkx
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 38 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Suroviny:
fenykl,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
smetana,
lučina
Komentáře (1)