Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 990 kJ / 2 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,45 g |
Tuky | 167,90 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 20,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní závitky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5m3
Moje poznámka
Pikantní závitky s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5m3
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 16 minutami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 3 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Tématické fráze:
šunka s křenem,
vepřové závitky s křenem,
masove zavitky s křenem a jablky,
pikantní vepřové závitky,
pikantní masový závin,
recept na chrenove zavitky,
hovězí plátky s jablečným křenem,
roládky s křenem,
frankfurtský zavitek,
šunka s křenem recept,
jak udělat zavitky,
šunko křenové zavitky,
hovězí kapsa s jablečným křenem,
zavitek s krenem a klobasou,
pikantni masove zavitky,
plátky šunky s jablečným křenem,
veprove s krenem a slehackou,
šunka s jablečným křenem,
pikantní maso s křenem,
šunka křen zavitek
Suroviny:
plátek vepřový,
šunka,
křen,
pórek,
houby,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
máslo,
mouka hladká,
olej
Komentáře (5)