Vepřové dušené s křenem

Marta Kuchařka: Marta

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

libové vepřové plátky
sůl
pepř
hladká mouka
kousek Masoxu
strouhaný křen nebo křenex
máslo
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a rychle osmahneme na rozehřátém oleji s máslem. Pak maso podlijeme vodou (já ještě lehce popráším moukou).

  2. Do vody vložíme masox nebo bujon, vmícháme křen, osolíme a dusíme doměkka. Příloha: rýže, brambory, zeleninový salát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Vepřové dušené s křenem

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vepřové maso s křenem vepřové na křenu pokrmy s křenem dusene veprove platky pokrmy z křenu maso s křenem recepty s křenem veprove platky s krenem vepřové plátky na křenu pokrmy z vepřového masa veprove dusene dušené maso s křenem vepřové maso na křenu dusene hovezi platky na krenu vepřové křen pokrmy z vepřového masa recepty pokrmy z vepřového masa vepřové dušené na pepři dušené vepřové maso na křenu

Zapomněl/a jsem heslo