Utopenci dle Borease
Utopenci jsou připomenutím slávy českých hospůdek a dobrot zde podávaných. Kvalitní, dobře proleželý špekáček s cibulí, okurkou a feferonkou, vytažený ze sladkokyselého nálevu. K tomu chléb a sklenice piva - to nemá chybu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 70,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci dle Borease
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2OG
Moje poznámka
Utopenci dle Borease
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2OG
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
veveruska73 před 14 minutami
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 44 minutami
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 12 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 13 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 15 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 15 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 16 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 16 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 17 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
okurky sterilované,
feferonka,
voda,
ocet,
koření nové koření,
pepř černý,
cukr,
sůl
Komentáře (3)