Rychlé těstoviny se žampiony a zelenými lusky
Tento recept kombinuje oblíbené těstoviny s čerstvými žampiony a křehkými zelenými lusky, které se rychle orestují na pánvi s česnekem a olivovým olejem. Pokrm je skvělým řešením pro chutnou a výživnou večeři, kterou připravíte během několika minut.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,92 g |
Tuky | 7,58 g |
Vláknina | 7,83 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 116,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé těstoviny se žampiony a zelenými lusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2vZ
Moje poznámka
Rychlé těstoviny se žampiony a zelenými lusky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2vZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 7 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 23 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 50 minutami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 2 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 2 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 3 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 3 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 7 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 8 hodinami
Suroviny:
těstoviny penne,
žampióny,
fazolky zelené,
česnek,
smetana,
víno bílé,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)