Králík s karamelizovanou šalotkou a rybízovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 373 kJ / 2 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,65 g |
Tuky | 221,58 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 68,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj internet, autor Ivan Vodochodský.. mnou nepatrně upraveno, strávníky to pochváleno...
Jo, jaká příloha, ptáte se? To tam Ivánek nepísal :-(
My jsme měli cuketové noky http://www.toprecepty.cz/recept/28609-cuketove-nok... tentokrát s přidáním čerstvých majoránkových lístků
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2013 13:33
31. 10. 2012 11:19
25. 8. 2012 19:20
24. 8. 2012 22:59
24. 8. 2012 17:58
23. 8. 2012 21:10
22. 8. 2012 16:19
22. 8. 2012 15:50
20. 8. 2012 12:19
19. 8. 2012 13:17
19. 8. 2012 13:16
19. 8. 2012 13:11
Masula: děkuji
19. 8. 2012 13:05
18. 8. 2012 20:08
18. 8. 2012 19:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 15 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Trvanlivý krém s moučnou kaší využijeme při plnění řezů nebo cukroví. Poradíme, jak na něj a jakou mu dát příchuť
Jak využít šalotku v kuchyni? Chutí je jemnější a lahodnější než klasická cibule. V omáčkách se navíc dokonale rozpustí
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: králík na šalotce králík s karamelizovanou cibulkou vodochodsky veverka recept vodochodsky recept na veverku baby šalotka kralik recept kralik nakaramelu potřebuje králík sůl králík rybíz recept na králíka kuchař to ví pečený králík králík s marmeládu a ho kralik cerny rybiz veverka ivan vodochodský vodochodský kuře plněné citronem králík podle jirky babici recepty z hovezí veverky podle vodochodského vepřové se šalotkou hovězí veverka od vodochodského králík podle vodochodského
Suroviny: králík, slanina uzená, cibule šalotka, mouka polohrubá, víno červené suché, marmeláda rybízová, zázvor, česnek, pepř černý, bobkový list, rozmarýn sušený, tymián sušený, šťáva citronová, olej olivový, cukr krupice, sůl
Králík s karamelizovanou šalotkou a rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRWL
55 názorů