Zapečený patizon se zakysaným zelím
Patizon je oblíbená plodina netradičního tvaru, díky čemuž je často nazýván jako létající talíř. Snadný a chutný pokrm připravíme z plátků patizonu, uzenin, sýrů a smetany s vajíčky. Chuť pokrmu doplní také zakysané zelí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 5 221 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,23 g |
Tuky | 87,49 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 827 mg |
Sodík | 4,27 g |
Sůl | 10,52 g |
Sacharidy | 22,57 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Podzimní chilli salát
Přidáno před 1 hodinou
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 5 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 9 hodinami
Salát z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduchý předkrm pro milovníky krevet
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 31 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 33 minutami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 50 minutami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 57 minutami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 2 hodinami
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 2 hodinami
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
LukasHonzatko uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Suroviny: patizon, zelí kysané, sýr tvrdý, salám šunkový, salám pikantní, sýr hermelín, vejce, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, cukr, koření kari, sádlo
Zapečený patizon se zakysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zg7
0 názorů