Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Víkend si prostě žádá nějaký chutný a rychlý moučník. Takovým je i tento kakaový řez. Korpus je nadýchaný, jemný a doplňuje jej vyšlehaný krém z tvarohu a zakysané smetany. Dozdobit pak stačí jen drobečky z korpusu.
Suroviny pro 1 plech
hluboký plech 24x22 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 816 kJ / 4 736 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,09 g |
| Tuky | 306,87 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 903 mg |
| Sodík | 830 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 402,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Moje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Nejnovější recepty
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 14 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s kapustou a rýží
Diesel před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty a smetanou
Pep.e před 3 hodinami
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 5 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 12 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 12 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 12 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 12 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
kypřící prášek,
kakao,
sůl,
mléko,
olej,
žloutek,
bílek,
tvaroh,
smetana zakysaná,
máslo,
pudink bez vaření,
Komentáře (3)
A opět naprosto dokonale popsaný postup a suroviny, i to jak tučná má být zakysaná smetana, skvělé
Hezkou ,i když chladnou neděli