Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Víkend si prostě žádá nějaký chutný a rychlý moučník. Takovým je i tento kakaový řez. Korpus je nadýchaný, jemný a doplňuje jej vyšlehaný krém z tvarohu a zakysané smetany. Dozdobit pak stačí jen drobečky z korpusu.
Suroviny pro 1 plech
hluboký plech 24x22 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 816 kJ / 4 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,09 g |
Tuky | 306,87 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 903 mg |
Sodík | 830 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 402,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Moje poznámka
Kakaové řezy s tvarohovo smetanovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpnLm
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 18 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 8 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 8 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 9 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 10 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 11 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 11 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
kypřící prášek,
kakao,
sůl,
mléko,
olej,
žloutek,
bílek,
tvaroh,
smetana zakysaná,
máslo,
pudink bez vaření,
Komentáře (3)
A opět naprosto dokonale popsaný postup a suroviny, i to jak tučná má být zakysaná smetana, skvělé
Hezkou ,i když chladnou neděli