Marinované medailonky z divočáka
Panenka z divočáka je velmi jemná a aromatická. K dochucení použijeme pouze jednoduchou bylinkovou marinádu, která výraznou chuť masa podpoří. Poté stačí maso krátce opéct a podusit.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na medailonky a lehce je naklepeme.
Krok 2: Z oleje, soli, koření a bylinek uděláme marinádu, do které naložíme medailonky a necháme je přes noc odležet v chladničce.
Krok 3: Nasekanou cibuli zvolna zpěníme na oleji, přidáme maso a společně prudce opečeme.
Krok 4: Vlijeme trochu vody a dusíme.
Krok 5: Podáváme s rýží a zeleninou.
Zveřejněno 2. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované medailonky z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YN7
Moje poznámka
Marinované medailonky z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5YN7
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 14 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 12 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 16 minutami
Švestková buchta
ctomala před 35 minutami
Švestková povidla
ctomala před 36 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 2 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
olej olivový,
sůl,
koření,
tymián,
rozmarýn,
cibule
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.