Zapékaný květák se sýrem
Jednoduchou dobrotu z květáku připravíme snadno a rychle. Díky skvělé chuti si ji jistě oblíbí i děti. Krátce uvařený květák stačí poklást anglickou slaninou, polít sýrovým bešamelem a krátce zapéct.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Moje poznámka
Zapékaný květák se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31Y94
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 3 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
květák,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana,
hořčice francouzská,
ořech muškátový,
pepř,
sýr niva,
olej,
slanina anglická,
pažitka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.