Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Bramborové knedlíky můžeme naplnit různě. V zimě třeba takovou pochoutkou, jako je prejt, protože z čerstvé zabíjačky bude chutnat prostě nejlíp. Ke knedlíkům pak ideálně doplníme špenát a opečenou cibulku.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Ypn
Moje poznámka
Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Ypn
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 11 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 49 minutami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 49 minutami
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 15 hodinami
Suroviny:
brambory,
vejce,
škrob,
sůl,
mouka hrubá,
krupice,
prejt
Komentáře (1)