Zapečené jitrnice na zelí
Jitrnice na zelí se skvěle hodí k masopustnímu hodování, ale také v době, kdy nemáte moc času na vaření a chcete si pochutnat na netradiční pochoutce. Podávat je můžete s bramboráčky, vařenými bramborami a nebo s chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Moje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 24 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 27 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 31 minutami
Švestková buchta
ctomala před 50 minutami
Švestková povidla
ctomala před 51 minutami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
zelí kysané,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
cukr
Komentáře (1)