Zapečené jitrnice na zelí
Jitrnice na zelí se skvěle hodí k masopustnímu hodování, ale také v době, kdy nemáte moc času na vaření a chcete si pochutnat na netradiční pochoutce. Podávat je můžete s bramboráčky, vařenými bramborami a nebo s chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Moje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 9 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 12 hodinami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 12 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 14 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 6 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 7 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 8 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 10 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 10 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 10 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 10 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 10 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 10 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
zelí kysané,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
cukr
Komentáře (1)