Zapečené nachos
Pokud máte rádi chutě Mexika, nenechte si ujít zapečené nachos s rajčaty a čedarem. Pokrm je díky mletému masu a fazolím velmi vydatný. Podělte se o něj s přáteli a jistě si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené nachos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB10x
Moje poznámka
Zapečené nachos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB10x
Nejnovější recepty
Linecké růžičky
Přidáno před 55 minutami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
RomanaMonika před 10 minutami
Banánové brownies
Vladula92 před 36 minutami
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 1 hodinou
Frgálová buchta
Merylas před 1 hodinou
Buchty na páře
Merylas před 1 hodinou
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 1 hodinou
Suroviny:
nachos,
maso mleté,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
rajče sekané,
fazole,
sůl,
chilli,
koření oregáno,
sýr chedar,
limetka,
smetana kysaná,
petrželka zelená
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.