Čočková ciabatta
Červená čočka je skvělá díky krátké přípravě a neutrální chuti, kterou lze dobře kombinovat. Připravit z ní můžeme třeba lahodný salát, který podáváme na křupavé opečené ciabattě.
Postup přípravy
Krok 1: Čočku uvaříme a necháme ji vychladnout.
Krok 2: Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme, okurky a papriky nakrájíme na menší kousky.
Krok 3: Pak čočku smícháme s ostatními ingrediencemi.
Krok 4: Ciabattu rozkrojíme a opečeme na másle.
Krok 5: Poklademe ji čočkovým salátem a ozdobíme nakrájenou cibulkou, petrželkou a nastrouhaným sýrem.
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Moje poznámka
Čočková ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ7Dn
Nejnovější recepty
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 28 minutami
Vepřová roláda plněná houbami
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Opečená vinná klobása
Přidáno před 4 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Hrstková polívka
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Dana123 před 11 minutami
Knedlíky se slaninou
Wikki před 16 minutami
Zavářka do polévky - žížalky vnučky Verunky
Surmei před 29 minutami
Rajská polévka III
malaneta před 35 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 2 hodinami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový tatarák
magdalenka před 2 hodinami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 2 hodinami
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
arabam před 2 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
česnek,
cibule,
paprika sterilovaná,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř mletý,
sůl,
ciabatta,
máslo,
cibulka jarní,
petrželka,
sýr ementál
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.