Kedlubnová polévka
Talíř horké zeleninové polévky dobře zasytí a příjemně zahřeje. Pokud máte doma velkou úrodu kedluben, připravte z nich lahodnou polévku, kterou podáváme s rozpečenou bagetkou, posypanou strouhaným sýrem.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE06A
Moje poznámka
Kedlubnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE06A
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 38 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 56 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 1 hodinou
Šunkofleky II
Honza62 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 2 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 2 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 5 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 6 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
kedlubna,
vývar kuřecí,
krupice dětská,
sýr tavený,
petrželka,
vejce,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř mletý,
bageta,
sýr strouhaný
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.