Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná na celeru

Hodnocení receptu je 5,0 (97×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 70 min doba přípravy dle kvality masa

80 min (10 min příprava + 70 min tepelná úprava, doba přípravy dle kvality masa)

7. 10. 2009 11:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 703 kJ / 407 kcal
Bílkoviny5,03 g
Tuky33,98 g
Vláknina16,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 254 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy13,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás to podávám výhradně s rýží, přijde mi, že se k tomu nejvíce hodí.

Recept mám asi 30 let od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

7. 10. 2009 15:30

Taky vyzkouším...:-p:-p:-p:-D

spagetka spagetka

7. 10. 2009 14:07

Jen jsem teď otevřela topky a hned mě to praštilo - roštěnka :-p:-p celer :-p:-p:-p a super ;-):-p:yes::yes:

Eliza Eliza

7. 10. 2009 13:49

Také úplně cítím tu chuť, bodík i ode mě :-p:yes:.

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 10. 2009 13:40

Díky moc za bodíky,udělali jste mi radost:-O;-)

bara.it bara.it

7. 10. 2009 12:25

zajimave- bodik:yes:

dapru

7. 10. 2009 12:16

A ještě - my k tomu nejraději bramborový knedlík, ale dokážu si představit i brambory nebo bramborovou kaši, kdo jí má rád
se šťávou z masa. :-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2009 12:16

Simčo, moc hezký recept. Celerem snad ani nejde nic pokazit, taky ho máme rádi a určitě to někdo brzy vyzkouší, možná i já,;-), škoda, že to tady včera nebylo, dneska jsem zrovna hovězí dělala, ale po znojemsku;-):yes:

dapru

7. 10. 2009 12:15

Simonko, posílám bodík za receptík, který tu tuším není a je to škoda, fakt to je dobrota, díky za připomenutí. Jen nedávám sojovku, ale kmín a celer strouhám na jemno, krásně se rozdusí a protože ho dávám celou půlku, tak už není potřeba šťávu zahušťovat :yes::-p

maris maris

7. 10. 2009 12:05

Simonko, určitě je to dobrota a dlouho bez fotky nezůstane :-) Posílám Ti bodík, protože celer mám moc ráda a umím si tu chuť představit :yes::-))

1 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: roštěná roštěná recept celer hovězí na celeru vynikající hovězí roštěna hovězí maso na celeru celer recepty roštěná omáčka recept roštěná omáčka recept hovězí roštěná recepty z celeru maso na celeru hovězí maso recepty roštěnky na celeru hovězí roštěná na celeru recepty rostena na celeru rostena recepty obalovaný celer roštěná s celerem

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, celer, omáčka sojová, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká

TopRecepty.cz

Roštěná na celeru

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W72v