Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,90 g | 
| Tuky | 68,11 g | 
| Vláknina | 16,51 g | 
| Cholesterol | 54 mg | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 344,64 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
					 
				
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 2 minutami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 2 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 5 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 6 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 8 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							klasy, 
						
						
							co je klaso, 
						
						
							klaso, 
						
						
							klasa, 
						
						
							klaso recepty, 
						
						
							dožínkový koláč, 
						
						
							domácí pekárny diskuze, 
						
						
							sušené klasy, 
						
						
							jak vypada klas, 
						
						
							recepty klaso, 
						
						
							co je to klaso, 
						
						
							klasa recepty, 
						
						
							klas pekárna, 
						
						
							jak vypada zitny klas, 
						
						
							recepty z klasa, 
						
						
							pocet seminek v klasu, 
						
						
							dožinkový dort, 
						
						
							dožínkové koláče, 
						
						
							topklas, 
						
						
							mouky domaci pekarna
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							cukr, 
						
						
							droždí, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							mouka celozrnna pšeničná, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							koření na americké brambory, 
						
						
							vejce, 
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.