Pšeničné klasy
Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 68,11 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 344,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 10. 2009 20:16
10. 10. 2009 20:14
10. 10. 2009 19:34
10. 10. 2009 19:01
10. 10. 2009 19:01
10. 10. 2009 19:00
10. 10. 2009 18:35
10. 10. 2009 18:16
10. 10. 2009 18:06
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.
10. 10. 2009 17:51
10. 10. 2009 17:39
10. 10. 2009 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 43 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 12 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 14 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 37 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 57 minutami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: klasy co je klaso klaso klasa klaso recepty dožínkový koláč domácí pekárny diskuze sušené klasy jak vypada klas recepty klaso co je to klaso klasa recepty klas pekárna jak vypada zitny klas recepty z klasa pocet seminek v klasu dožinkový dort dožínkové koláče topklas mouky domaci pekarna
Suroviny: voda, cukr, droždí, sádlo, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, sůl, koření na americké brambory, vejce,
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
27 názorů