Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 169 kJ / 4 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,47 g |
| Tuky | 227,24 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 541,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový korpus se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QL0
Moje poznámka
Mramorový korpus se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4QL0
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 22 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 4 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 1 hodinou
Tvarohová štola
Petra.J. před 1 hodinou
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 2 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
piškotovy mramorový a čokoládovy korpus,
dort kuželky,
slehackovy korpus,
mramorový dort se šlehačkou,
dort kuželka,
mramorovy korpus na dort,
vláčný korpus,
velký korpus na dorty recepty plech,
těsto na korpus,
dortové korpusy vyzkoušené,
mramorové těsto,
korpus na dort recept,
dort ve tvaru kuželky,
vláčný dort,
dort k druhym narozeninam,
recept na korpus,
dortové těsto mramorové vláčné,
korpus na šlehačkový dort,
jak dlouho pečeme korpus,
vlacny korpus na dort
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
šlehačka,
ztužovač
Komentáře (33)
samozrejme,nekteri si lamali hlavu jak se to dela,aby byl tak pekne mramorovy
mam ted jasno co budu priste zase pect
Nejsem odbornik na dorty,udelam za rok tak 2,jsem spise na buchty a cukrovi,ale rada zkousim nove peceni.Tenhle recept predcil me ocekavani,je fakt super,testo se dela perfektne a krem taky
Na tenhle recept mi dala tip sestra,ze je to ted v cechach hit,ani se nedivim
Jitko, není to můj recept, ale se šlehačkou Rama cremefine na šlehání mám velké zkušenosti a jsem s ní max. spokojená, drží pěkně tvar i 3 dny (to mám vyzkoušené). Jinou už nepoužívám. Když chci kakaovou, šlehám přímo s kakaem, je to rychlovka.
A pokud upečeš dort se vším všudy den dopředu - je spíš výhodou, protože se pěkně uleží, krém ztuhne a bude se ti dort pěkně krájet.
Přeji,ať se dílo podaří