Jánošík (bramborák jinak)
Vypadá jako bramborák, ale není to bramborák. K přípravě Jánošíka nepotřebujete žádné těsto, pouze nastrouhané brambory, ze kterých uděláte placku. Doplníte ji vajíčkem, salámem, sýrem a můžete servírovat.
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jánošíka jsem se naučila v hodině vaření na základce (to už je dávno:-) a musím dělat dodnes jak pro děti, tak pro dospěláky. Moje heslo: "chceš Jánošíka - nastrouhej si brambory" a chutná jim o to více!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2010 11:18
6. 1. 2010 16:46
6. 1. 2010 09:31
5. 1. 2010 23:02
5. 1. 2010 22:23
5. 1. 2010 22:20
Přidal jsem pár fotek.
5. 1. 2010 21:14
5. 1. 2010 16:49
5. 1. 2010 15:33
5. 1. 2010 15:32
5. 1. 2010 14:55
5. 1. 2010 14:30
5. 1. 2010 13:35
5. 1. 2010 12:32
5. 1. 2010 11:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 11 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 18 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 23 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 28 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 31 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lívanečky jako z japonské restaurace: Podle našeho videonávodu je zvládnete i doma
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: bramborák bramborák recept švýcarský bramborák recept na bramborák bramborak trochu jinak bramboráky trochu jinak bramborák v mikrovlnce recepty na bramborák směs jánošík recept bramborák bramborové rösty jánošík jídlo bramborový jánošík recepty bramborak bramborák z mikrovlnky bramboráky v mikrovlnce jídlo jánošík švýcarské bramboráky jánošíkové placky salat janosik
Suroviny: brambory, vejce, salám, cibulka, sýr strouhaný, sůl, pepř, olej
Jánošík (bramborák jinak)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1lR
67 názorů