Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švej - žužu

Vyzkoušejte tyto marinované řízky inspirované čínskou kuchyní. Přestože s původním receptem Šuej-ču-žou nemají příliš společného, na křehkých řízcích si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby marinování

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby marinování)

17. 1. 2010 14:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 743 kJ / 417 kcal
Bílkoviny27,28 g
Tuky22,93 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,63 g
Sacharidy24,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K jídlu se hodí tatarka z kysané smetany, na kterou zde mám recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

samouk

17. 1. 2010 16:39

thomassino- :-))asi proto,že jdu většině ze zdejších dam na nervy svými komentáři a tím,že jsem se zastával Dr.Holuba, který radši ukončil působení. Ale to je všechno spíš do pokecu.

pipre pipre

17. 1. 2010 16:38

Podobné jídlo mám ve svých receptech i já, také pod názvem švej-žužu, jen maso připravuji nakrájené na nudličky a přidávám kari a trochu pálivé papriky, ale to není podstatné, záleží, jak kdo to má rád. Musím ale také napsat, že je to výborné jídlo. Dá se jíst i s chlebem. Dávám bodík:yes:+2.

mirca75 mirca75

17. 1. 2010 16:29

Samouku:-)nesmíte být hned tak přísný:-O;-).Já jsem podle názvu taky hledala něco jiného,ale přeci jen je název odlišný a tak je odlišné i jídlo;-).No a dnešní buchta je bezva:-p-fotečky dodám;-).A díky:-8;-):-D.

thomassinno thomassinno

17. 1. 2010 16:24

samouk (neregistrovaný/á):
Pročpak se nezaregistrujete a neukážete nám všem něco ze svého kulinářského umění:-? :-p

samouk

17. 1. 2010 16:21

Mirčo já si to myslím také,ale málem mne z toho kleplo.Jak se Vám povedla buchta,předpokládám,že jo,podle mne jste bezva kuchařka a hrozně rychlá ženská.:yes:

mirca75 mirca75

17. 1. 2010 16:09

Samouku:-)určitě ne;-).Vždyť to se skládá z úplně jiných surovin:-p.Proto je tady v názvu Švej-žužu a ne Šuej-ču-žou;-).

samouk

17. 1. 2010 16:00

Malý dotaz, tímto je myšleno čínské jídlo "Šuei-ču-žou ?

Betina

17. 1. 2010 14:57

Tak to je pěkny,ukládam.:-K:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svej cu zou švej žu žu švej ču žou recept svej-cu-zou švej ču žu kuřecí švej ču žou švejčužou švej-ču žou recept švej-ču-zou recept svej zu zou kuřecí švej-ču-žou žužu šwei ču žou svejzuzu švej-žu žu švej-žu-žou šwei-ču-žou svej-žužu švej-ču-žu švej žu-žu

Suroviny: řízky kuřecí, vejce, pepř, paprika sušená sladká, sůl, cukr krystal, solamyl, cibule

TopRecepty.cz

Švej - žužu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r84w