Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Doutníky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

17. 1. 2010 18:04

Suroviny

Porce: 6 ks

Nutriční hodnoty

Energie2 541 kJ / 607 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky48,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,80 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

zdroj : www.mamincinyrecepty.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Helena Dvořáková

19. 11. 2015 17:42

toto vyzkouším dobrý nápad

Bibinka Bibinka

17. 1. 2010 20:25

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

Bibinka Bibinka

17. 1. 2010 20:25

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

yanull yanull

17. 1. 2010 20:22

Baru, jde to z normálního bramborového těsta také, já je dělám z prášku jen buď časových důvodů a nebo z částečné pohodlnosti ;-):-):-K

zizala zizala (moderátorka)

17. 1. 2010 20:06

Znám a dělám už léta, nejradši k tomu máme salát z kysaného zelí:-p:-p

bara.it bara.it

17. 1. 2010 19:56

Myslite, ze by to slo i z testa normalne udelaneho (tj. ne z prasku). Testo v prasku tady nemame. Ale je to krasa:yes:11:yes:

Saimi

17. 1. 2010 18:52

vypadá to nádherně:yes:

Lusinda79

17. 1. 2010 18:51

Moje jmenovkyně?

jana73

17. 1. 2010 18:50

To je taky super nápad:yes:, bez váhání dávám bod:-K

lusinda

17. 1. 2010 18:50

tohle jídlo si pamatuju ze školy a byla to moooooc dobrá mňamka,dík za připomenutí.:-):-p:yes:

pipre pipre

17. 1. 2010 18:50

Super!:yes::yes::yes:+6.

yanull yanull

17. 1. 2010 18:47

Posílám bodík, protože je to dobroučké. Dělám to také, jen s tím rozdílem, že do těsta dám vajíčko a nastrouhaný tvrdý sýr a místo smažení peču v troubě na plechu vymaštěném sádlem a jíme to se špenátem. :yes::-p:-K

kedlubna

17. 1. 2010 18:43

Jani, burek je dobrý. . ale na můj vkus listové těsto nasálo moc tuku, to bramborové se mi nezdálo tak mastné a těsta bylo více. . . . .. takže už bez přílohy, jen se zeleninkou.

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 1. 2010 18:36

:-O:yes::yes: něco podobného, jako burek;-)

thomassinno thomassinno

17. 1. 2010 18:21

Hezké, to by mně nenapadlo ... vyzkouším:yes: +2

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cukroví doutníky dort doutník doutníky cukroví bramborové doutníky doutník dort doutníky z bramborového těsta doutník cukroví jablečné doutníky bramborový burek dort doutníky bramborové doutníky s párkem cukrovi doutnicky dort s doutniky cukroví doutník doutníky-cukroví jak se dělá doutník doutníky dort bramborový doutník párky jako doutníky zeli doutnik

Suroviny: těsto bramborové, párky, olej

TopRecepty.cz

Doutníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn4J