

Doutníky
Suroviny 6 ks
- 1 sáček bramborového těsta v prášku (já měla těsto na bramborové knedlíky)
- 6 nožiček jemných párků
- olej
Postup přípravy receptu
Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku.
Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek.
Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova.
Výborné teplé, jako rychlá večeře i studené nakrájené jako jednohubky.
Poznámka od kuchařky
zdroj : www.mamincinyrecepty.cz
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Doutníky
-
toto vyzkouším dobrý nápad
-
Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek
dobře vymyšlené a dávám boda
-
Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek
dobře vymyšlené a dávám boda
-
Baru, jde to z normálního bramborového těsta také, já je dělám z prášku jen buď časových důvodů a nebo z částečné pohodlnosti
-
Znám a dělám už léta, nejradši k tomu máme salát z kysaného zelí
-
Myslite, ze by to slo i z testa normalne udelaneho (tj. ne z prasku). Testo v prasku tady nemame. Ale je to krasa
11
-
vypadá to nádherně
-
Moje jmenovkyně?
-
To je taky super nápad
, bez váhání dávám bod
-
tohle jídlo si pamatuju ze školy a byla to moooooc dobrá mňamka,dík za připomenutí.
-
Super!
+6.
-
Posílám bodík, protože je to dobroučké. Dělám to také, jen s tím rozdílem, že do těsta dám vajíčko a nastrouhaný tvrdý sýr a místo smažení peču v troubě na plechu vymaštěném sádlem a jíme to se špenátem.
-
Jani, burek je dobrý. . ale na můj vkus listové těsto nasálo moc tuku, to bramborové se mi nezdálo tak mastné a těsta bylo více. . . . .. takže už bez přílohy, jen se zeleninkou.
-
něco podobného, jako burek
-
Hezké, to by mně nenapadlo ... vyzkouším
+2