Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"

Domácí majonézu a tatarku oceníte zejména na letních grilovačkách. Stačí pár surovin, ponorný mixér, vysoká nádoba a za pár sekund máte hotovo. Dochutit můžete dle svých chutí. Jinou už nebudete chtít.

Hodnocení receptu je 4,9 (125×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

23. 1. 2010 14:08

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 217 kJ / 2 442 kcal
Bílkoviny9,58 g
Tuky262,36 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy10,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu: stránky Labužník, autor Blueska

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

no a co

24. 1. 2010 09:18

No mna by odradilo zasa sem davat recept, ak by som vedela,ze to moze hoc kto skopirovat spolu s fotkami :-( Tiez si myslim,ze to nebolo fer, to si to radsej najdem inde, ak to ma obrazky od toho,kto to odskusal. Ved to je to umenie, dat sem to svoje, odskusane. Ale ako vidim nazorov je vela. A ta Ivana chcela len dat ukazku, pretoze to odskusala. Mne to prislo ako vysmech Lecinky ostatnym, ze ona ma dolezitejsiu pracu, nez sem prispievat, aspon to tak napisala.:no: No tak neprispievaj, je tu kopec inych ludi,co prispeju. Peknu nedelu.

Libor

24. 1. 2010 08:42

Lecince se nedivím. Dala sem postup na majonézu, který nemá chybu a každý kdo se bojí majonézu dělat, protože se může srazit, pokud po kapkách nepřiléváte olej ... atd.,atd., musí být nadšený. Aby o sobě četla, že něco dokonila, dala se k jejímu receptu miska s glajdou, která může být cokoliv, když šlo zásadně o postup, to je nechutné. Se nad sebou zamyslete a uvědomte si jak odrazujete lidi od psaní receptů a pořád se jen plácáte po ramenou za recepty svoje.

michsamant michsamant

24. 1. 2010 05:52

:-// jak v skolke. ked cosi chcem robit, tak robim, ked nechcem nedohadujem sa o tom...naco kohosi prehovarat
stranka je super, prispievatelia mili,len sa snazia udrzat tu tomu urcite pravidla,aby sa stranka nepokazila,to je vsetko o co tu slo asi..

lecinka lecinka

23. 1. 2010 21:44

Thomassinno díky ;-);-)
Lusi , nejde o nafocení postupu..:-):-)
já ho znám..já tu nehodlala zakládat svoji kuchařku a nebo něco tak...
šlo jen o to,že to tu nebylo ...
ale já opustila pc v pul 5 a došla tedka ..mrkni kolik jsem měla meilu :-O:-O .. to zasílání jsem zrušila ..mám tu docela práce a toto mě fakt teda dostalo ...
Takže moc ráda sem chodím ..recepty jsem si mooc oblíbila a všem svým známým jsem poslala adresu,kde hledat ,když budou tápat ...dokonce moje švagrová chtěla poslat do austrálie jednu svoji obr kuchařku..a já jí vyvedla z omylu,že toto jí bohatě stačí..jste tu všichni profíci ..je fakt,že občas teda koukám jaký zbytečnosti se tu píšou,protože to s receptem má zbla společného...a musím říct,že kdybych dopol věděla co mě čeká,tak si udělám super tatarku:-p:-p,ale ničím dalším se teda nezalamuju ..nezlobím se na nikoho...určo sem vždy ráda zavítám,ale myslím,že tatarkou moje vkládání končí ...:-K:-K - uvidíme :-)

Lusinda79

23. 1. 2010 21:29

Dito neblbni!Jestli chceš tak ti půjdu postup nafotit;-)Já recept neznala.

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 21:25

Dito:-! Ať tě ani nenapadne sem nechodit:-! Přidávej dále receptíky a buď tady s náma, já, a myslím že i ostatní uživatelé topreceptů budou jen rádi za dalšího človíčka jako jsi ty, který nás obohatí svými příspěvky a receptíky:-! Takže vydrž, a pokračuj s námi tady na topkách dále, ju? :-K:-K:-K

lecinka lecinka

23. 1. 2010 21:22

Ivanko děkuji za foto:-)
škoda ,že když ten receptík znáte ,jste ho sem už dávno nedala :-p:-p ..mohla jste mi dopoledne ušetřit časík s hledáním na jiných adresách a potom odpoledne zbytečné diskuze tady ...;-);-)
já doteď sem chodila pouze hledat a taky to tak asi zustane ...moc ráda píšu hodnocení něčeho co nám chutnalo :-p:-p chválím a chválím,ale toto mě opravdu docela odradilo ...:-S:-S
i přesto,že jsem ve vzkazích našla povzbuzující zprávy ...
ale možná jsem aspon zabavila něčí sobotní odpolene :-/:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2010 21:14

Tak jsme si to vyříkali a už dobré, jo? lecinka to nemyslela zle, každý někdy něco dokoní a už je tam jiná fotka a hotovo. Mi se to moc líbí ten recept, takže ještě jednou dík a lecinka si dá příště pozor, že jo?;-):-K

Lusinda79

23. 1. 2010 21:05

Ivanko-fotka je super:yes:

Ivana64

23. 1. 2010 20:50

Škoda, tuhle majonézu jsem dělala včera, mohla jsem postup nafotit. :-(
Mohu tak posloužit jen fotkou misky, z které jsem dnes odebrala. Snad je z ní patrné, že majonéza do druhého dne v lednici krásně ztuhne a jsou pak v ní znát stopy po lžičce. ;-)
A místo octa dávám citronovou šťávu a cukru jen špetku. Hořčici jsem zkoušela dát dijonskou i obyč.plnotučnou a z té obyčejné mi přijde majonéza lepší.

Lusinda79

23. 1. 2010 19:00

Přesně jsi to michsamant popsala, žádný recept není inovační.Ať se kopíruje, opisuje a šíří dál-ale vždy uvést zdroj a fotky vlastní.;-)

michsamant michsamant

23. 1. 2010 18:56

ja si myslim,ze praveze kazda domaca kucharenka sa tu chce pochvalit co doma ukuchtila,ja osobne sa tesim, ked sa mi nieco podari a svojim sposobom sa tym chcem pochvalit alebo naopak ak skusim recept a chuti nam, pochvalim autorku..ak sa komusi fotit nechce,ved netreba,staci podrobny opis ako na to a netreba kopirovat fotky (pokial to teda autor fotiek nedovoli)..urcite nie vsetky recepty su tu vymyslene tym,kto ho sem da,internet je plny napadov, z casu na cas treba "presunut" nieco pre poucenie inych,staci napisat zdroj,odkial je to odpisane,pripadne autora..co som zabudla tiez pripojit pri jednom mojom recepte a idem to napravit.
moje recepty boli tiez skopirovane,ale som sa nenahnevala,nuz tak co uz,aspon keby tam bola poriadna fotka pri tom recepte :-D ale nevadi mi to nejako moc,chalan aspon nebol drzi :-)http://india.ine.sk/shankar-pali/#comment-2191

Lusinda79

23. 1. 2010 18:47

Někteří určitě ano, spousta si sem chodí vybít nějaké frustrace(hl.neregistr.), já to teď vztahuji na fotky.Moje fotky jsou hrozné, ale jsou mé vlastní, tak raději dobrý recept bez fotky než okopírovat.Já Ditě dala bodík a určo vyzkouším.

thomassinno thomassinno

23. 1. 2010 18:42

Lusi, ano ... ty nemáš snad někdy pocit, že sem někteří ( myslím neregistrovaní ) chodí jen prudit? Já tedy ano :-(

Lusinda79

23. 1. 2010 18:41

Tome, to snad ne?:-//

1 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: majonéza za 5 vteřin domaci tatarka z majonezy majonéza recept domácí tatarka bez majonézy domácí tatarka tatarka recept recept na majonézu jak udělat majonézu blesková majonéza jak udelat tatarku recept na rychlou tatarku z celých vajec jak se dela tatarka jak dlouho vydrzi domaci majoneza tatarka jak vyrobit majonézu recept na tatarku domácí majonéza recept jak udělat domácí majonézu jak vyrobit tatarku blesková domácí majonéza

Suroviny: olej, vejce, hořčice, cukr, ocet, sůl, pepř mletý, okurky sterilované, cibule

TopRecepty.cz

Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K1pz