Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Desetivteřinová majonéza

Majonézu, hustou, tučnou omáčku zná každý. Bývá základem dresinků, nebo pojidlem různých salátů. Na dochucení ocet, sůl, cukr, a tady se hodně liší od majonéz kupovaných. Proto se vyplatí si majonézu udělat doma.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 2. 2024 14:56

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 058 kJ / 1 926 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky207,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy5,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

27. 2. 2024 09:57

Marie Svarcova: určitě to má význam, Maruško, mně to učila už moje maminka :-) že všechny suroviny na majonézu musí mít stejnou teplotu ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 2. 2024 16:45

:-)<3:yes::yes: je skvělá, dělám ji já i dcery už hodně let a divila jsem se proč to někomu nejde udělat , několikrát jsem viděla i v TV, ale te to tou různou teplotou. Vyndavám si vždy předem věci i třeba na počení, krémy a pomazánky nebo do omáček. Je to zvyk ale má to význam. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vejce, olej, ocet, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Desetivteřinová majonéza

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kRrpK