Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celer - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dýňová Hokkaidó polévka

Dýňová Hokkaidó polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

V menším hrnci rozehřejeme olej a přidáme na drobno nakrájenou cibuli. Očištěnou mrkev, celer a dýni nakrájíme na kostky, které následně vložíme do hrnce k cibuli. Vše…

Bulky s celerem

Bulky s celerem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do domácí pekárny nalijeme mléko, rozdrobíme droždí, přidáme med a necháme vzejít kvásek.(nenechávám vzejít kvásek,hned přidám ostatní suroviny). Sýr a celer…

Kapr na zelenině II

Kapr na zelenině II

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na menší plech lehce vymazaný olejem nakrájíme všechnu zeleninu (kořenovou na slabší nudličky, aby nebyla po upečení tvrdá, rajčata oloupeme) a trochu osolíme.Porce…

olgam

55 min

Salát z řapíkatého celeru s rozinkami

Salát z řapíkatého celeru s rozinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V miske zmiešame na tenké kúsky nakrájaný zeler, na malé kocôčky narezané jablká a hrozienka.Jogurt zmiešame s horčicou, olejom a korením a vmiešame do šalátu.Jednotlivé…

tejaja

10 min

Celerová polévka s nivou

Celerová polévka s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka zpěňte na másle. Když zesklovatí, přidejte nastrouhaný celer, osmahněte, zalijte vývarem nebo vodou a vařte do měkka.Sýr…

zizala

30 min

Drůbeží polévka

Drůbeží polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Droby vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl, koření a pozvolna vaříme do měkka.Vývar scedíme, postavíme na zdroj tepla, přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli, česnek a…

kucerova45

110 min

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Boloňské ragú z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Na dobré boloňské ragú potřebujeme kvalitní suroviny a dlouhou přípravu při nižší teplotě. S tím druhým nám pomůže pomalý hrnec. Výborné voňavé ragú plné dobrého masa a…

terezicka1

380 min

Omáčka z rajčat (sugo pomodoro)

Omáčka z rajčat (sugo pomodoro)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Italové se bez rajčatového suga neobejdou, neboť tvoří základ italských rajských omáček. Recept je vhodný k těstovinám, když je zahuštěný tak jako základ na pizzu, nebo…

janatka

105 min

Rajčatová polévka s cuketou

Rajčatová polévka s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Polévky plné zeleniny jsou plné chuti. V létě oceníme hlavně ty lehčí, do kterých zpracujeme úrodu sezónní zeleniny. Jemná smetanová polévka z rajčat a cukety je tou…

mika59

40 min

Masové ďábelské toasty

Masové ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Masové ďábelské toasty jsou pikantní a lahodnou volbou pro milovníky výrazných chutí. Tato lahůdka spojuje šťavnaté mleté maso s pikantní omáčkou a aromatickým kořením.…

1974andrea

180 min

Rybí polévka z hlav

Rybí polévka z hlav

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Symbolem českých vánoc je bezesporu kapr. Z hlav a mlíčí se připravuje výtečná polévka s kořenovou zeleninou, která nesmí chybět na Štědrý den. Polévku doplní dokřupava…

jirka66

60 min

Kančí ragú v šípkové omáčce

Kančí ragú v šípkové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nasládlá šípková omáčka s jedinečnou a lehce natrpklou chutí se skvěle hodí jako doplněk ke kančímu masu. Šípky spolu s dobře zvoleným kořením a červeným vínem jeho chuť…

poslirecept

120 min

Francouzský bramborový salát

Francouzský bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Receptů na tradiční štědrovečerní bramborový salát je spoustu. V tomto receptu klasicky použijeme majonézu a navíc přidáme trochu worcesterské omáčky a jablko.…

alena-s

60 min

Pomazánka s celerem a mrkví

Pomazánka s celerem a mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Zeleninová pomazánka z mrkve a celeru je velice chutná a zároveň zdravá. Příprava je velice snadná a pomazánka se hodí jak k tmavému, tak k bílému pečivu. Zamilují si i…

medmic

15 min

1 27 28 29 30 31 111

Naposledy jste si prohlédli