Přílohové zeleninové šišky i pro diety
Recept ještě nebyl hodnocenMrkev, celer a brambory nastrouháme, přidáme ostatní ingredience a zapracujeme v tužší těsto. Děláme pak malé šišky, které opékáme na malém množství oleje po všech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mrkev, celer a brambory nastrouháme, přidáme ostatní ingredience a zapracujeme v tužší těsto. Děláme pak malé šišky, které opékáme na malém množství oleje po všech…
Čočku namočíme přes noc. Cibuli oloupeme a nakrájíme, mrkev a celer očistíme a nahrubo nastrouháme. Rozehřejeme olej, orestujeme na něm cibuli do zeskovatění, přidáme…
Jako první připravíme zálivku. Do mísy nalijeme jogurt, přidáme olivový olej, prolisovaný česnek, sůl a pepř a důkladně promícháme.Zeleninu a jablko očistíme, případně…
Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme. Podlijeme trochou vývaru.…
Vepřové odřezky a kosti vložíme do studené vody společně s cibulí, česnekem a kořením, přivedeme k varu a na mírném plameni pod pokličkou vaříme.Mezitím si do větší mísy…
Tresku s lososem povaříme 5-10 minut, vyndáme z vody a necháme vychladnout, zatím si do misky nadrobíme Surimy tyčinky a pak nadrobíme vychladlou tresku s lososem…
Na olivovém oleji osmažíme cibuli a po chvíli přidáme jehněčí maso, přidáme 500g brambor, mrkev, celer a petržel. Podlijeme vodou, přidáme kukuřici a sekaný špenát a…
Rozpustíme máslo a celer orestujeme. Po chvíli přidáme hořčici a koření. Necháme krátce zchladnout a přilijeme smetanu. Všechno spojíme a osolená stehna v tom zamícháme.…
Na máslo si dáme osmažit nakrájenou cibuli, k ní nakrájený pórek, po chvíli dáme sušené droždí, ovesné vločky a nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel),…
Rohlík namočíme do vody nebo mléka. Nakrájíme nadrobno řapíky celeru a nastrouháme zázvor .Nadrobno nakrájíme špek(krůtí maso je dost libové), do mísy dáme vymačkaný…
Játra si omyjeme, vysušíme a nakrájíme na plátky, posypeme Mexickým kořením a necháme stát. Zatím si nakrájíme řapíky celeru jako špalíčky a mírně našikmo, cibuli na…
Česnek nakrájíme asi na 1 mm silná kolečka a celer nahrubo nastrouhat. Přidáme olej, postříkáme citronovou šťávou a pepřem, podlijeme trochou vroucí vody a podusíme.…
Filátka zbavíme kůže, omyjeme a osušíme. Překrájíme na větší kousky.V hrnci, ve kterém budeme polévku vařit, rozpálíme olej a máslo. Vhodíme lososové kousky a opékáme,…
Pórek nakrájíme nadrobno. Mrkev, celer, petržel a brambory nakrájíme na kostky.V kastrůlku rozpustíme ghí a pár sekund na něm orestujeme pórek. Přidáme kořenovou…
Oprané fazole den předem namočte a pak povařte do změknutí. Na pánvi osmahněte nakrájenou slaninu a cibuli a vše vmíchejte do vařených fazolí. Přidejte bobkový a…
- mrkev a celer nakrájíme a uvaříme ve slané vodě s limetkovou šťávou - kostičky vařeného masa smícháme s vychladlou mrkví a celerem - přidáme hrášek, cibuli a…
Před začátkem vaření slaninu nakrájíme na hranolky k protýkání masa a necháme je alespoň půl hodiny v mrazáku, pak se s nimi lépe maso protáhne. Skrz maso uděláme tenkým…
Krkovičku nakrájíme na malé kousky, trochu osolíme, přidáme koření Tandori masala, kurkumu, olivový olej. Promícháme a necháme marinovat asi 2 hodiny. Do pánve dáme…
Těstoviny dáme vařit podle návodu na sáčku. Mortadellu, celer a mrkev si nastrouháme na hrubém struhadle. Sterilovanou papriku nakrájíme na drobné čtverečky. Dvě…
Vařený celer nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno a promícháme s rybičkami, které jsme rozmělnili vidličkou.Přidáme tatarku, citronovou šťávu a pomazánku opepříme a…
Na oleji osmažíme cibulku, ke které přidáme jemně nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev+celer) a necháme pod pokličkou cca 10 minut dusit.Poté přidáme předem (v…
Nejdříve připravíme tatarku. Do úzké nádoby dáme olej, mléko, hořčici, sůl, pepř a cukr. Táhneme ponorným mixérem nahoru a dolů, až směs zhoustne. Přidáme, a už jen…
Z másla a mouky uděláme jíšku, rozředíme vodou asi 3l a necháme rozvařit. Přidáme mrkev, celer, pangase nakrájeného na kostky a necháme povařit. Když je maso měkké,…
1. Troubu předehřejeme na 220°C (horkovzdušnou na 200°C) 2. Celer očistíme a nakrájíme na menší hranolky. Do kastrolu dáme vodu, osolíme, vložíme do ní celerové …