Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečená treska po mém

Zapečená treska po mém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Dno pekáčku vymažeme olejem a poklademe na kolečka nakrájenými bramborami. Brambory osolíme, opepříme a přidáme trochu celého kmínu. Necháme péct samostatně po dobu 30…

Rychlé houbové toasty

Rychlé houbové toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečivo nakrájíme na plátky, nebo použijeme toastový chléb. Na másle zpěníme cibulku / bílou část/ a přidáme očištěné a pokrájené houby na kostičky. Osolíme, přidáme…

Houby s vejci

Houby s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a osmahneme do růžova. Přidáme čerstvé houby a promícháme. Lehce osolíme a přidáme kmín. Necháme dusit, dokud houby nepustí…

Žralok v pivním těstíčku

Žralok v pivním těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těstíčko si připravíme tak, že do misky dáme mouku, vejce, pivo a metličkou rozmícháme, trochu osolíme. Ze žraloka vyřízneme opatrně páteř, osolíme, opepříme, polijeme…

Pečený králík na česneku a cibuli

Pečený králík na česneku a cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králíka naporcujeme. Do mísy dáme olej, tymián, špetku grilovacího koření, česnek nakrájený na plátky a cibuli na kolečka. Králíka do směsi naložíme a necháme cca 1 hod.…

Celozrnné kaiserky

Celozrnné kaiserky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejdříve necháme vykynout kvásek. Přidáme k mouce spolu s vejcem, olejem a solí. Vypracujeme těsto , které posypeme moukou, přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě…

Česnečka "zmrtvýchvstání"

Česnečka "zmrtvýchvstání"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme, nakrájíme na malé kostky, dáme vařit s malým množstvím vody, kmínem, posekanými lístky Libečku a jedním bujonem. Nakrájíme rozmáčklý česnek, slaninu…

Tom Beyk

45 min

Víkendová valašská kyselice

Víkendová valašská kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

V hrnci rozehřejeme máslo a osmahneme nakrájenou cibuli.Po chvíli přidáme nakrájenou klobásu a koření.Nakonec zaprášíme moukou, přidáme prokrájené zelí a podlijeme vodou…

Sigiczek

40 min

Moje Minestrone

Moje Minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sytá zeleninová polévka na způsob minestrone přizpůsobená tuzemským možnostem nákupu surovin. Polévka mile překvapí i odpůrce zeleniny svou plnou chutí s bonusem bohaté…

Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety naklepeme, mírně osolíme a okořeníme gyrosem.Položíme na dno zapékací misky, kterou jsme lehce potřeli olejem.Půlku cibule nakrájíme na kostičky, na pánvi s…

Jaruna18

85 min

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit…

Jarka888

90 min

Znojemská vepřová játra

Znojemská vepřová játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu, cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, omytá játra na větší kousky.Na sádle vyškvaříme slaninu a přidáme cibuli. Po zezlátnutí přihodíme česnek, kmín, bobkový list…

mika59

35 min

Bramborovo - kuřecí guláš

Bramborovo - kuřecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Guláš z drůbežího? Proč ne! Gulášek je rychle hotový a pokud ho výborně dochutíte, ani skalní příznivci vepřového, či hovězího mu neodolají. Podle sebe připravte více,…

mika59

60 min

Guláš z bůčku, piva a rajčat

Guláš z bůčku, piva a rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dokonale vychucený guláš je českou klasikou, kterou neodmítne snad nikdo. Vyzkoušejte také tuto verzi, ve které najdete kombinaci libového bůčku, rajčat a světlého piva.…

mika59

100 min

Šašlik v pekáči

Šašlik v pekáči

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravte si šašlik v pohodlí svého domova s touto jednoduchou verzí připravovanou v pekáči. Marinované kousky masa spolu s barevnou zeleninou se pomalu pečou do…

Tom Beyk

150 min

1 46 47 48 49 50 148