 
	
Okurky a zelenina nakládané po vietnamsku
Recept ještě nebyl hodnocenOkurku nastrouháme na kráječi nebo nakrájíme ručně na plátky ne úplně tenké . Plátky dáme do sklenice a zalijeme nálevem smíchaným ze všech ostatních ingrediencí.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
	
			 
	
Okurku nastrouháme na kráječi nebo nakrájíme ručně na plátky ne úplně tenké . Plátky dáme do sklenice a zalijeme nálevem smíchaným ze všech ostatních ingrediencí.…
	
			 
	
Kuřecí prsa rozkrojíme v širší části, ale nedokrojíme. Rozevřeme jako knihu a naklepeme přes mikrotenový sáček. Osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Zbytek mouky…
	
			 
	
Syrové růžičky květáku nahrubo nastrouháme, kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky, petrželku nahrubo posekáme. Vše dáme do misky, přilijeme olej, vyklepneme vejce,…
	
			 
	
Očištěnou mrkev a květák nastrouháme na hrubém struhadle, šalotku nakrájíme nadrobno. Rozpustíme máslo a šalotku necháme zesklovatět. Přidáme zeleninu (dala jsem i…
	
			 
	
Chlebová polévka aneb dříve polévka chudých. V tomto receptu je to ale spíše lahůdková zeleninová polévka s jemně nakyslým tónem využitého chleba. Poslouží jako sytá…
	
			 
	
Chlebová polévka aneb dříve polévka chudých. V tomto receptu je to ale spíše lahůdková zeleninová polévka s jemně nakyslým tónem využitého chleba. Poslouží jako sytá…
	
			 
	
Očistěný, rozebraný květák vhodíme do vařící osolené vody a chvíli povaříme, ale ne moc do měkka. Květák vyjmeme a necháme trochu zchladnout.Slaninu nakrájíme na drobné…
	
			 
	
Zelenina má mnoho chutných podob. Naprosto nepřekonatelná je ovšem upečená velmi zprudka a s trochou másla a soli. O půl hodiny a jedno až dvě promíchání později máte…
	
			 
	
Květák je velmi variabilní zelenina, dostupná prakticky po celý rok. Pokud už vás omrzel ve smažené podobě, zkuste tuto chutnou zapečenou variantu. Jídlo bude výborné s…
	
			 
	
Dobrá zeleninová roláda, která se vám určitě povede. Díky sýru a vajíčku udrží tvar. Pokud byste měli obavy, můžete si směs zapéct v pekáčku nebo misce. Výhodou této…
	
			 
	
Vláčné květákové placičky s anglickou slaninou ochucené jarní cibulkou a libečkem jsou hotové během chvíle a navíc chutnají skvěle. Dejte si je k večeři jen tak nebo…
	
			 
	
Zeleninové polévky máme zpravidla raz dva hotové, zvlášť, pokud máme po ruce zrovna vývar nebo jeho zásobu máme v mrazáku. Různé druhy zeleniny tak uvaříme ve vepřovém…
	
			 
	
Základní recept na zeleninové ratatouille, které je rychlé a dietní. Jednoduchá směs zeleniny osloví každého i když zelenina nepatří k vašim favoritům. Zeleninu můžete…
	
			 
	
Máte-li doma pár uvařených brambor, trochu zeleniny a uzenin, bude večeře či lehký oběd za chvilku. Nezapomeňte pekáč před dokončením posypat pořádnou dávkou sýra! Bez…
	
			 
	
Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…
	
			 
	
Nevíte jak zpracovat velkou úrodu zeleniny? Zkuste ji jednoduše naložit do soli. Vzniklá zeleninová směs má opravdu širokou škálu využití, hodí se do rýže, těstovin,…
	
			 
	
Fazole s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem jsou chutným a zdravým jídlem, které je ideální pro diabetiky. Tento pokrm kombinuje bílkovinami bohaté fazole a kuřecí maso…
	
			 
	
Použijte jako vložku do polévky superpotravinu - quinou. Výživová hodnota polévky se zvýší a chuť nebude nijak ošizena. Spíš naopak. Zařaďte quinou do svého jídelníčku i…
	
			 
	
Kung-pao s květákem a hlívou je vegetariánská variace na tradiční asijský pokrm. Příprava je velmi snadná a rychlá a pokrm je velmi zdravý. Věřte, že i na pokrmu bez…
	
			 
	
Toto jídlo připravíme snadno z pár surovin a přesto je to opravdová lahůdka. Jemný květák pěkně ladí se sýrovou omáčkou, kterou ho přelijeme. Na závěr ho ještě ozdobíme…
	
			 
	
V této polévce si naplno vychutnáme lahodnou chuť květáku. Polévka je jemná a krémová, pěkně nás zahřeje i zasytí. Podáváme ji s křupavými toustovými tyčinkami ozdobenou…
	
			 
	
Pečené papriky s náplní z kuřecího masa a vajec mohou být chutnou dietní večeří. Pokrm zapečte s balkánským sýrem a když navíc do pekáčku přidáte i květák okořeněný…
	
			 
	
Květák je oblíbenou surovinou díky své variabilitě a nízkému obsahu kalorií. V tomto zapečeném receptu získá výraznou chuť díky nivě a pečením vytvoří lahodnou křupavou…
	
			 
	
Masové směsi se zeleninou patří mezi častá a rychle připravená jídla. Inspirujte se v našem receptu, ve kterém se snoubí chutě indické kuchyně. Kousky kuřecího masa…
	
			 
		
	
			 
		
	
			