Květákové brownies
Recept ještě nebyl hodnocenKvěták očistíme a rozebereme ho na růžičky. Ty pak vložíme do mixéru nebo food processoru a vše rozmixujeme.K rozmixované směsi přidáme všechny ostatní suroviny kromě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Květák očistíme a rozebereme ho na růžičky. Ty pak vložíme do mixéru nebo food processoru a vše rozmixujeme.K rozmixované směsi přidáme všechny ostatní suroviny kromě…
Bůček nakrájíme na kostky. Očištěnou mrkev na menší špalíčky, květák rozdělíme na větší kousky a cibuli na měsíčky. Bůček smícháme se zeleninou, opatrně osolíme a…
Karfiol očistíme, rozdelíme na ružičky a dôkladne umyjeme. V osolenej vode uvaríme karfiol do polomäkka. Potom scedíme. Pórik očistíme a nakrájame nadrobno. Papriky…
1) Květák nakrájíme na opravdu malé hlavičky či plátky. K němu přidáme mrkev, cibuli, kapary a petrželku. Vše smícháme. 2) Na zálivku smícháme ocet, hořčici, osolíme,…
Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme najemno nastrúhaný zázvor a opražíme. Pridáme všetko korenie, soľ, opražíme, vsypeme na kolieska narezané paradajky…
Květák uvaříme a necháme vychladnout. Potom ho nakrájíme. Pórek nebo cibuli nakrájíme a na trošce oleje na pánvi osmažíme. Přidáme nakrájený květák a prohřejeme.Nakonec…
Veškeré suroviny nakrájíme na drobné kostičky, nasypeme do misky, zasypeme lžící gyrosu, zakapeme sójovkou, maggi, worcesterem a podle chuti přidáme švestkovou omáčkou…
Z prísad vymiesime cesto a dáme ho na 30 minút do chladničky. Karfiol ( květák ) uvaríme, scedíme a popučíme vidličkou. Pridáme vajce, žĺtok, smotanu, osolíme,…
Květák rozebereme na růžičky a zblanšírujeme - vhodíme do vařící vody a po chvíli scedíme. Na oleji si zpěníme cibuli a krátce na ni orestujeme mleté maso. Osolíme,…
Pokrájíme květák a uvaříme bez pokličky. Nakrájíme česnek a orestujeme ve vodě. Všechny ingredience rozmixujeme do požadované konzistence. Podáváme s celozrnnými…
Uvaříme si těstoviny-al dente a v druhém hrnci povaříme květák rozebraný na malé růžičky, vaříme tak 3 minuty a necháme si asi 100 ml vývaru z květáku).Květák s…
Nejprve si připravíme pečený česnek. Odřízněte vrch palice česneku tak, aby byly vidět všechny stroužky. Česnek potřete olivovým olejem a zabalte do alobalu. Zabalený…
Uvařím květák do měkka ve slané vodě a rozmačkám. Do vychladlého květáku přidám 1/2 lžičky zaziky koření( koupíte v Jednotě)salám, mouku, žloutky, pepř, dosolím dle…
Na malém množství oleje osmažíme cibulku nadrobno krájenou do sklovita, přidáme papriku, nakrájené brambory, mrkev, kedlubnu, květák, česnek a houby, pak dolijeme vodou…
Mrkev a celer pokrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Omytý květák rozebereme na růžičky. Zeleninu orestujeme na másle a zalijeme vodou. Přidáme sůl, kurkumu a pepř a…
Na kosticky nakrajenou cibuli zpenime na lzici oleje ve vetsim kastrolu. Pridame na drobnejsi kousky rozebrany syrovy kvetak a opekame asi pet minut. Pridame pepr a…
Květák rozebereme na drobné růžičky, žampiony a papriku nakrájíme na proužky a mrkev nastrouháme nahrubo. Máslo rozpustíme, dáme na něj mrkev a chvilku smažíme. Pak…
Květák si uvaříme ve slané vodě do poloměkka(já vařím sen před, aby byl studený)a nasekáme ho. Na oleji si osmažíme cibulku do zlatova, přidáme osmažit anglickou slaninu…
Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme vo vode do polomäkka. Vločky za stáleho miešania opražíme, zalejeme vodou z karfiolu ( ak treba, dolejeme ďalšiu vodu ) a za…
Opraný a rozebraný květák na růžičky dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem (ten zamezí typickému zápachu při vaření květáku). Poté připravíme jíšku z másla a…
Díly slepice nebo kuřete vložte do vařící vody s celou cibulí, kořenovou zeleninou, vývarem nebo kostkou bez glutamátů, uvařte do měkka, v jiném hrnci povařte růžičky…
Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme nahrubo a vložíme na pánev. Necháme zesklovatět. Zatím nakrájíme houby na větší kusy, přidáme na pánev spolu s drceným…
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Květák očistíme a rozebereme na růžičky. V kastrolu přivedeme k varu vodu a osolíme ji. Krátce v ní povaříme…
Květák si rozebereme na menší části a předvaříme v osolené vodě. Květák nerozvaříme, musí zůstat pevnější, nastrouháme ho pak na slzičkovém struhadle nebo jemně nasekáme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Krajánky, kadlátka nebo trnky. Švestky měl v oblibě už Karel IV. a populární jsou dodnes
Kupovaná „pitíčka“ pro děti v sobě mohou mít až 12 lžiček cukru! Máme pro vás 6 zdravějších tipů
10 nejlepších českých pomazánek: Jak na dokonalou česnekovou, pikantní ďábelskou nebo retro sardelovou