Bramborová vánočka - vláčná
Recept ještě nebyl hodnocenReceptů na královnu svátečního stolu vánočku existuje opravdu nespočet, tento recept je však jiný v tom, že v těstě jsou přidané nastrouhané brambory, díky kterým bude…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Receptů na královnu svátečního stolu vánočku existuje opravdu nespočet, tento recept je však jiný v tom, že v těstě jsou přidané nastrouhané brambory, díky kterým bude…
Máte s rodinou chuť na pizzu, ale nechcete se trmácet do italské restaurace? Upečte si domácí a rovnou na celý plech. Do přípravy můžete zapojit všechny členy rodiny a…
Křehké oplatky se řadí mezi pečivo, které má u nás starodávnou tradici, která sahá až ke sv. Václavu. Těsto můžeme navíc dochutit ořechy, kakaem, medem nebo i moderní…
Znáte štafetky? Jedná se o ořechové obdélníčky s kávovým krémem, máčené v čokoládě. Jsou sice retro, ale nikdy neomrzí. Zkuste jim dát nový kabátek a upečte je v podobě…
Z očištěné filetované půlky lososa připravíme 8 řezů, lehce osolíme a pocukrujeme. Porce naklademe do misky a zalijeme vymačkanou pomerančovou šťávou z pomerančů,…
Na troše oleje a másla orestujeme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a orestujeme.Posypeme kari kořením a zalijeme…
Vánoce jsou za dveřmi a málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. Křehké linecké cukroví patří mezi vánoční oblíbence již celá desetiletí. Vyzkoušejte tento…
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Milujete kokosky, ale bojíte se jejich přípravy nebo se vám s nimi nechce trávit tolik času? Pak vyzkoušejte tento recept na kokosky na plechu. Kokosový plát z bílků,…
Marokánky jsou výborné nejen jako cukroví kolem Vánoc ale i ke kávičce v kdejaké cukrárně od začátku podzimu. Voní a chutnají ovocem, ořechy a kůrou citrusů. Zalité v…
Horkovzdušná fritéza je ideální pro ty, kteří nemohou trávit v kuchyni mnoho času. Již během krátké doby v ní připravíte kompletní pokrm a s minimem špinavého nádobí.…
Patříte mezi velké fanoušky čehokoliv čokoládového? Pak musíte vyzkoušet tento recept na lahodný čokoládový fondant, lávový dortík s tekutým středem, moučník plný…
Vepřová kýta se hodí na řízky, ale můžeme ji také upéct, třeba po uhersku. Příprava sice zabere více času, ale výsledek bude stát za to. Plátky křehkého šťavnatého masa,…
Rychlý a vydatný oběd pouze z několika základních surovin. Vzhledem k jemné chuti smetanové omáčky je pokrm velmi oblíbený zejména u dětí. Základní recepturu můžete…
Typickou dobrotu, která neodmyslitelně patří k různým kulturním akcím, si můžete připravit i doma. Domácí pekárna ušetří spoustu práce a pomůže vám připravit nadýchané…
Skvělé křehoučké domácí vafle přijdou k chuti nejen v neděli k snídani. Dozlatova vypečené, ještě horké je můžete jen lehce pocukrovat nebo navíc doplnit ovocným džemem,…
Linecké košíčky plněné krémem a ovocem, jsou stálicí v našich cukrárnách. Není složité si je vyrobit doma, kde si sami zvolíme vlastní nejchutnější krém a ovoce. Pro…
Kdo by je neměl rád? Trubičky plněné sladkým bílkovým sněhem. Z netradičního těsta. Ať už je uděláme na rodinnou oslavu nebo společenskou událost, či kolegům v práci,…
Hustá a hřejivá zelňačka s klobásou a bramborami je tou pravou polévkou pro chladné zimní dny. Je plná kysaného zelí a její příjemně sladkokyselá chuť vás nakopne a…
Patříte i vy mezi odmítače buchet na plechu? Připadají vám příliš obyčejné a fádní? Potom jste ještě nezkusili výtečné, téměř legendární, řezy Raffaello. Vypadají…
Jedním ze symbolů Vánoc je snad všemi oblíbená vánočka, která je nedílnou součástí sváteční snídaně. Vánočka ze špaldové mouky vás překvapí svojí příjemnou chutí, ať už…
Skvělé mandlové cukroví s voňavým vanilkovým krémem se rychle zařadí do vaší vánoční kolekce. Příprava podle našeho postupu je velmi snadná a určitě ji zvládne i…
Kdo by nemiloval tu sladkou vůni, která se line z kuchyně po dopečení vánočky. Zejména, když se jedná o tu na Štědrý den. S rozinkami, mandlemi, pletená z devíti pramenů…