Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříte dle návodu.Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.Na pánvi rozpalte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvaříte dle návodu.Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.Na pánvi rozpalte…
Cuketu oloupeme, zbavíme jader a nakrájíme na hrubší kolečka. Oloupané brambory také nakrájíme na kolečka. Vše dáme do zapékací mísy, promícháme se solí, pepřem a…
Cibuli nakrájíme nadrobno, bylinky nasekáme a spolu s ostatními surovinami dobře promícháme.Maso nakrájíme na kostky a alespoň na dvě hodiny do této marinády naložíme.…
Omyté rybí filé potřeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme na chladném místě 30 minut uležet. Poté filé přendáme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme…
Maso opláchneme, pokrájíme na drobnější nudličky a vložíme do misky, promícháme se lžící škrobu a zastříkneme sójovou omáčkou a necháme několik hodin (přes noc) v…
Mleté krůtí maso dáme do misky a smícháme s najemno nasekanou petrželovou natí, rozetřeným stroužkem česneku, bílým pepře, a solí. Vše dobře promícháme a necháme chvilku…
Maso vyjmeme z tácku, dáme ho do misky a osolíme.K němu přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky, cibuli nakrájenou nadrobno spolu s petrželkou, té stačí tak hrst.Vše…
Hovädzie mäso som umyla, osušila kuchynským papierom a nakrájala na plátky. Bravčovú masť som rozohriala na panvici a mäso som opiekla z oboch strán. Mäso som vybrala do…
Pomalým varem uvaříme hlavu společně s novým kořením a pepřem, lehce osolíme. Hlavu obereme a kousky masa necháme bokem. Na másle osmahneme zeleninu, zaprášíme hl.…
Na troche oleja orestujeme na plátky nakrájaný cesnak. Pridáme plátky šampiňónov a krátko, asi 2 min, restujeme. Vložíme na štvrťky narezané jablká, zalejeme mliekom,…
Postup: 1. Nejdříve si připravíme srdíčkové krutony: Plátky toastového chleba trochu rozválíme válečkem a srdcovým vykrajovátkem vykrajujeme malá srdíčka (na 1 plátek…
Z uzeného uděláme vývar, vyndáme maso, vložíme zeleninu, kterou uvaříme do měkka. Zeleninu rozmixujeme, vložíme maso rozkrájené na kousky, vločky, bujony, chvíli…
Na filmovou zelňačku, kterou vařil Louis de Funés, budete určitě potřebovat větší hrnec. Středně velkou hlávku zelí rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme. Cibuli…
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po chvíľke pridáme nasekaný cesnak, narezený stonkový zeler a nasekanú chilli papričku bez semienok. Osolíme, okoreníme a…
Všetky prísady na cesto dobre vymiešame a cesto necháme cca 2 hod postáť. Potom ho opäť premiešame a ak je príliš husté, doriedime mliekom. Z cesta pečieme z oboch…
Celú neolúpanú špagetovú tekvicu uvaríme (v kuchte varím 15 minút od syčania ventilu, vypnem a nechám prechladnúť).Rozrežeme, vyberieme semienka a vidličkou dužinu …
Na omeletky zmiešame ryžu so snehom z bielkov, bielym korením a soľou. Na oleji z oboch strán vyprážame zo zmesi dobleda malé omeletky.Na oleji orestujeme nadrobno…
Na oleji osmažíme krájenou cibuli dosklovata, přidáme žampiony pokrájené na plátky. Osolíme, opepříme, přisypeme kmín a chvilku opékáme. Zalijeme 1 dl teplé vody, ve…
Papriku, cuketu, lilek a jarní cibulku pořádně omyjeme. Papriku nakrájíme na větší kousky, cuketě a lilku odřežeme konce a nakrájíme je na asi 1 cm silná kolečka,…
Cibule pokrájíme nadrobno. Oloupaný lilek nakrájíme na plátky, osolíme a necháme 20 minut vypotit. Lilek dáváme potit kvůli ztrátě případné hořkosti a také proto, aby…
Kuře osolíme a upečeme na lžíci másla. Vychladlé jemně usekáme. Ze zbylého másla a másla z pečeného kuřete uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a vymícháme na…
Postup: nakrájet rohlíky na kostky, přidad vlažnou osmaženou cibuli, mléko s vejci -promíchat a nechat pod utěrkouasi 1/2 hodiny. Pak přidat mouku, sůl, pepř, hrst…
Ze surovin na vývar si uvaříme kuřecí vývar. Na olivovém oleji osmahneme nudličky mrkve a petržele, zalijeme vývarem a povaříme. Později vložíme knedlíčky a ještě chvíli…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Pečeme s Ivou: Úžasnou, máslem vonící vánočku dokáže upéct každý z nás! Stačí se držet tohoto vyzkoušeného receptu
Bezzubí námořníci, mor a Čína bez Velké zdi. Tak mohl vypadat svět, nebýt kysaného zelí
MasterChef Česko: Vychutnejte si dokonalý steak s glazovanou mrkví a salátem coleslaw