Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová kaše s hnědým máslem podle Kašpárka

Bramborová kaše může být "majstrštyk", když ji ale umíte vymazlit. Zkuste to třeba podle šéfkuchaře Radka Kašpárka. Připravená kaše bude vonět a chutnat po škvařeném másle a použít ji můžete jako přílohu ve spoustě receptů.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

26. 11. 2023 23:15

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 828 kJ / 1 632 kcal
Bílkoviny13,85 g
Tuky134,50 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 73 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy86,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kaše je velice dobrá a chutná po oříškové chuti. Já jsem ji ještě naředila mlékem, protože každé brambory jsou jiné. Klidně si udělejte konzistenci jakou máte rádi. Dali jsme si k tomu smažené žampiony s okurkovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

2. 4. 2024 22:42

Velmi zajímavý recept, určitě vyzkouším!

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 11. 2023 09:46

:-)<3:yes::yes: pěkně napsaný recept a nádherné fotky :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, máslo, smetana, sůl, nať petrželová

TopRecepty.cz

Bramborová kaše s hnědým máslem podle Kašpárka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73pXG