Detviansky řízek
Recept ještě nebyl hodnocenRezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou. Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou. Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou…
Maso omyjeme, osušíme. Do pekáče dáme oloupanou, nakrájenou cibuli, nakrájený řapíkatý celer. Přidáme česnek, maso, lišky, osolíme, okořeníme. Podlijeme trochou vývaru.…
Pečeni omyjeme, očistíme, osolíme, okmínujeme a necháme chvíli odležet. 3 cibule nakrájíme nahrubo, vložíme do rozpuštěného sádla na pekáč. Cibuli necháme zpěnit přidáme…
Olej dáme povařit s kořením a dáme vychladnout. Mezitím připravíme maso které šikmo zvrchu nakrojíme asi tak 2mm. Poté maso ze všech stran potřeme olejem s kořením a…
Plátky masa jen lehce naklepeme, mírně osolíme (sýry jsou slané) a posypeme Argentinským kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek na plátky, papriku na čtverečky, v…
Plátky masa lehce poklepeme hranou nože, nasekneme okraje (nebo použijeme tenderizer), osolíme, opepříme a necháme 10 minut odležet. Pažitku pokrájíme na drobno, salát…
1. varianta : Půlku kolena uvaříme se zeleninou, solí a kořením, abychom měli pěkný vývar, ovar a polévku. Vepřové ocásky omyjeme, osušíme a naložíme do marinády ze…
Pečeni omyju, středem pečeně (po vláknu masa) udělám větším nožem díru, do které naplním sušené švestky, které zbavím pecek!. Dám do pekáčku, zaliju vroucí vodou a…