Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si nachystáme těsto. Já používám chytrého pomocníka - domácí pekárnu, všechny ingredience vložím do DP, zapnu program "těsto" a čekám na výsledek :) Pokud…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve si nachystáme těsto. Já používám chytrého pomocníka - domácí pekárnu, všechny ingredience vložím do DP, zapnu program "těsto" a čekám na výsledek :) Pokud…
Očištěné maso zalijeme v misce vínem, přidáme bylinky a necháme přes noc v lednici. Maso krásně zkřehne.Druhý den maso vyndáme, osušíme a svážeme provázkem do tvaru…
Maso zvěřiny je velmi ceněné pro své nutriční hodnoty. Příprava je sice obvykle trošku pracná a delší, ale moderní spotřebič, jakým je pomalý hrnec, vám pomůže.…
Cibuli nakrájíme na jemno a vložíme do hrnce. Přidáme kuřecí stehna, koření a rozmarýn. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka.Kuřecí stehna vyjmeme z hrnce a v troubě pod…
Drobné pečivo různých tvarů, které křupe a je plné kořeněné chuti. Kořením do těsta nešetřete, ať je pikantní. Hodí se skvěle na občerstvení na oslavu, posezení nebo ke…
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou…
Omyté brambory (můžeme je i oloupat) rozkrájíme na dílky, povaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme a necháme odpařit. Vložíme do mísy, vydatně prokapeme olejem, posypeme…
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme společně s cibulí ze všech stran osolené, okmínované a opepřené telecí maso, které jsme provázkem zpevnili do špalíku (podobně jako…
Krkovičku nakrájíme na 1 cm pruhy, játra překrojíme na 2 kusy, uzené na kostky, uděláme marinádu z rozmarýnu, tymiánu, citronové šťávy, gyrosu, pepře a soli, zalijeme…
V našem jídelníčku by neměly chybět ryby, které dodají tělu spoustu zdraví prospěšných látek. Maso ze pstruha je jemné a opravdu chutné a nejvíce vám zachutná na grilu,…
Vděčnou večeří, nebo obědem, jsou bezpochybně špízy. Na jehlice můžete napíchnout zeleninu a maso, které máte rádi. Osvědčená je kombinace předem marinovaného kuřecího…
Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři vytvořenou marinádou. Maso následně potřeme hořčicovou…
V tomto pěkně barevném pokrmu zužitkujeme čerstvou zeleninu ze zahrádky. Příprava je velmi snadná, vše jen opečeme na pánvi, poté chvíli dusíme a nakonec smícháme s…
Tento pokrm spojuje lahodně opečený tempeh s pestrou směsí čerstvé zeleniny, fazolí, bylinek a dokonale připravenou rýží. Toto chutné a výživné jídlo plné bílkovin a…
Vyzkoušejte chuťově bohatý pokrm, který je ideální pro letní sezónu. Grilovaný kapr je nejen zdravou volbou, ale také vynikající pochoutkou, která zaujme každého…
Pstruha vykucháme, očistíme, omyjeme v tekoucí vodě, osušíme, prosolíme a pokmínujeme zevnitř i z vnějšku, dovnitř vložíme kousek másla a bylinky, vložíme do pekáče a…
Nedělní či sváteční oběd si žádá opravdovou pochoutku. Tou se může stát lahodná vepřová krkovice, která je pečená na červeném zelí. O dochucení se postará nejen víno,…
Postup je opravdu snadný a jednoduchý – všechny suroviny smícháme dohromady a příjemně měkké těsto necháme 25-35 minut odpočinout. Pak ho prohněteme a válečkem…
Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli na kolečka, slaninu a kapii na plátky.Do misky dáme 5 lžic oleje, červenou papriku, česnek, sůl a pepř. Vše dobře promícháme a…
Hovězí líčka očistíme a nakrájíme na porce. Očištěnou cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev a petržel na půlkolečka, celer na kostky, špek také na kostky.…
Budeme-li používat sušené houby, předem je namočíme do teplé vody.Očištěné maso nakrájíme na 6 větších kousků, osolíme je, opepříme a v hluboké pánvi opečeme na sádle ze…
Hledáte jednoduchý způsob, jak připravit rybu? Důležité je jemnou chuť ryby jen zvýraznit, ale nepřebít ji příliš výrazným kořením. Stačí použít čerstvé voňavé bylinky a…
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je…
Nevíte co uvařit k dnešnímu obědu či večeři? Zkuste tato kuřecí stehna s francouzským nádechem v podobě dijonské omáčky. Zeleninový knedlík jako příloha z tohoto jídla…