Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetana - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Těstoviny houbaře

Těstoviny houbaře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zaslouženou odměnou pro úspěšného houbaře bude jistě tato skvělá večeře. Těstoviny a jemnou omáčku z hub, šunky a smetany, dochucenou výraznou nivou, můžete zapéct v…

matysek

40 min

Omeleta se švestkami

Omeleta se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbeným snídaňovým pokrmem je vaječná omeleta, kterou lze připravit na spoustu způsobů. Pokud máte po ruce čerstvé švestky, pak musíte vyzkoušet omeletu na sladko,…

poslirecept

15 min

Kari špagety s houbovosýrovým přelivem

Kari špagety s houbovosýrovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kari špagety? Zní to téměř bláznivě, ale vážně to funguje. Těstoviny se vaří přímo s kari kořením, což jim dodá nečekaný šmrnc. Přelité jsou jemnou omáčkou z hub, pórku…

isindy

35 min

Guláš z růžovek a lišek

Guláš z růžovek a lišek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Tento vegetariánský pokrm spojuje masitost muchomůrek růžovek s jemně kořeněnou chutí lišek do voňavého, sytého guláše, který voní lesem a domovem. Ideální jídlo na…

Gabina_I

80 min

Mátová panna cotta s čokoládou

Mátová panna cotta s čokoládou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat.Smetanu smícháme se sirupem a cukrem a zahřejeme k bodu varu. Ihned stáhneme z ohně, vložíme vyždímanou želatinu a…

Limetková panna cotta s borůvkami

Limetková panna cotta s borůvkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Želatinu namočíme do studené vody. Smetanu s cukrem a kůrou necháme přejít varem, odstavíme a do horké rozmícháme namočenou vymačkanou želatinu. Částečně zchladlou hmotu…

Jednoduše zapečená kapusta

Jednoduše zapečená kapusta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kapustu rozčtvrtíme, asi 5 minut ji blanšírujeme (vaříme velmi mírným varem) v osolené vodě.Pak ji scedíme, vyřízneme košťál, necháme dobře okapat, případně trochu…

zizala

30 min

Zapékaný celer

Zapékaný celer

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zapékaný celer s bramborami je sytý pokrm z jednoho pekáčku, který potěší svou jemně krémovou chutí. Zelenina, smetana a slanina se propojí v lahodnou kombinaci, kde…

poslirecept

105 min

Kinder - mléčný řez

Kinder - mléčný řez

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Znáte mléčné řezy? Dříve jich bylo díky reklamám v televizi plno a každý je chtěl ochutnat. Děti je milují, a tak jich nikdy není dost. Pokud chcete vyzkoušet své…

Jardaaa

45 min

Petrželkové knedlíky s houbovkou

Petrželkové knedlíky s houbovkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Petrželkové knedlíky s houbovou omáčkou jsou skvělou volbou pro milovníky tradičních chutí. Svěží petrželka dodá knedlíkům lehkost, zatímco omáčka z čerstvých hub…

poslirecept

75 min

Omeleta se žampiony

Omeleta se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nastartujte váš den vydatnou snídaní, která zasytí až do oběda. Vaječná omeleta se žampiony je hotová během chvilky a poslouží tak nejen jako snídaně, ale také jako…

past1978

20 min

Quiche s mletým masem

Quiche s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Quiche je tradiční francouzský koláč z křehkého těsta. Náplně jsou variabilní, ale za vyzkoušení určitě stojí slaná náplň z restovaného mletého masa s cuketou a sýrem.…

poslirecept

85 min

Žampionový krém

Žampionový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Talíř lahodné krémové polévky ze žampionů a sušených hub přijde vhod v sychravých podzimních dnech. Stačí orestovat cibuli s česnekem, přidat houby, zalít vývarem,…

lucieblahova

55 min

Celerový krém se špaldou

Celerový krém se špaldou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Namočíme přes noc do vody 100 g špaldy, druhý den ji propláchneme a v čisté vodě uvaříme doměkka.Do hrnce vložíme jeden celer a dvě brambory, oboje nakrájené na kostičky…

rizekB

30 min

Křehké boží milosti

Křehké boží milosti

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradičním velikonočním cukrovím jsou smažené boží milosti z křehkého těsta, obalené v moučkovém cukru. Příprava není nijak složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Do…

poslirecept

40 min

1 102 103 104 105 106 140